Posts Tagged: Leeds

Warehouse Refurbishment

Case Study: Warehouse Refurbishment

The transformation from a vast open plan building, to a modern and productive area for trade, with the addition of staff offices, meeting rooms, a kitchen and wash rooms.

Modern glass offices

We have recently complete a refurbishment project forming modern glass offices. We were approached by our client to discuss their requirements for the vast area. To utilise the fantastic floor space and external windows on the 3rd floor we suggested using a frameless glass partitioning system, maximising the generous amount of natural light. This floor… Read more

White laminate office partition doors

We have recently completed an attractive office partitioning project in Birstall. The 75mm partitioning project features a main key element, laminate door sets. Making this an alluring and exciting project 75mm white office partitioning The install forming 2 office areas was built using 75mm white office partitioning, with glazing to the office fronts. The clean look… Read more

Leeds office refurbishment

Our Leeds city centre office refurbishment project is underway in the city centre, which includes strip out works, installation of new office partitioning and full decoration works. Komfort Klassic partitioning The partitioning specification for the project was to install a Komfort Klassic partitioning system to form divisions on the second floor area. The partitioning includes installing… Read more

Ongoing partitioning project, Leeds

Ongoing partitioning project, Leeds.   We are well under-way with our ongoing office partitioning project, Leeds to partition these large open areas on two floors of this City Centre office. The ground floor installation is quickly coming together. SoundBloc plasterboard have been installed with insulation slab to the cavity between the studs that offers help with… Read more

Whitehall Road, Leeds: Work in progress

We’re currently working on an office refurbishment project for Steadplan Limited in Leeds. Steadplan approached us to refurbish their new office on Whitehall Road.  We advised the client on the various options for office partitioning.  A low ceiling height on the ground floor meant that noise reduction between the offices was a high priority. The office… Read more